Kurs

 

Her kan du lese om kurs som vi i ttrafo har holdt eller vil holde i framtiden.

 

KURS I BANDMIMÈ (TEGNESERIEMIME)

Helga 23-24 januar 2015 holder ttrafo kurs i bandmimè. Instruktør blir Kari Ramnefjell fra Teater Joker, som er et fritt scenisk kompani som har en overordnet målsetting om å skape ny scenekunst. Gjorde stor suksess med forestillingen «Peer på en pall» i Ibsen-året. Kurset blir holdt for deltakere til kortspillfestivalen, og målet er å skape en forestilling til festivalen.

KURS I REVY

I okotber 2014 holdt ttrafo revyworkshop for inviterte deltakere. Kurset ble avholdt i Tufsingdalen og gikk over to dager, lørdag til søndag. På kvelden ble det servert middag og vi hadde en trivelig sosial kveld sammen.Målet var å gi inspirasjon og en ekstra giv til de som er ildsjeler og revyentusiaster rundt omkring i Nord-Østerdalen. Tanken bak kurset er å prøve og gi revylivet i N-Ø et ekstra løft.

Instruktør var Heljar Berge. Han er skuespiller og revyinstruktør/manusforfatter.

Dette kurset har to deler; neste del blir gjennomført 17-18 januar 2015. Da kommer Heljar opp igjen og fokuset blir på å fullføre tekstene og jobbe dem frem scenisk.

 

KURS I IMPROVISASJONSTEATER

Tre helger i løpet av 2012 er vi så heldige å få besøk av en skuespiller fra landets eneste profesjonelle improvisasjonsteater – Teater Liksom – her i Nord-Østerdalen. Andreas Tønnesland kommer hit i forbindelse med prosjektet «Teater Liksom, Impro og Norge»; et prosjekt som tar sikte på å skape et mer levende impromiljø – og dermed også teatermiljø – rundt omkring i Norge! Datoene for kursene er: 13.-15. april, 8.-10. juni og 17.-19. august. Kursene er åpne for alle over 15 år og er gratis. Påmelding kan gjøres til betine.fiskaa.johannessen@tynset.kommune.no.

 

KURS I FORTELLERKUNST FOR PEDAGOGER/BIBLIOTEKARER

Litt om kurset:

Fortellingen er en formidlingsform med lange tradisjoner og dype røtter hos de aller fleste mennesker, og selv i dagens hypervisuelle verden kan en riktig god fortelling konkurrere med det meste. Men hva er en god fortelling? Hvordan går man fram for å skape en god ramme rundt en fortelling? Og hvordan kan man bruke fortellingen i sitt formidlingsarbeid?

Kurset søker å svare på disse spørsmålene, gjennom praktiske øvelser og refleksjon. I tillegg ønsker vi gjennom dette kurset å inspirere til bruk av fortelling for og med barn!

Vi tar for oss grunnleggende metoder i arbeidet fram mot framføring av en fortelling, og reflekterer over det pedagogiske og didaktiske aspektet mens vi jobber.

Ttrafo vil i løpet av februar 2012 gjennomføre kurs i fortellerkunst for inviterte ansatte i skoler, barnehager og biblioteker, men det er også mulig å bestille kurset privat dersom man er en gruppe på mer enn 8 personer.

Kurset er gratis – ta gjerne kontakt for mer informasjon!

*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s