Forestillinger

Her kan du lese om forestillingsprosjekter som vi er eller har vært involvert i, og tid og sted for disse.

*

INTO THE WOODS

Tynset barne- og ungdomsteater

Ttrafo har sesongen 2014/2015 regiansvar for TBUTs årlige produksjon. I tillegg stiller teatret med assistanse i form av lys- og lydteknisk kompetanse, samt scenografiveiledning.

I 2015 ønsket teateret å sette opp en musikal, og valget falt på den store suksessmusikalen «Into the woods». Den settes opp i en redigert ungdomsutgave.

Litt om stykket: Vi møter Rødhette, Askepott, Rapunzel og mange fler av våre kjente eventyrskikkelser i en forviklingshistorie av de sjeldne. Bakeren og bakerkona er lagt under en forbannelse av den onde heksa og må samle fire ingredienser til en magisk mikstur. Men det viser seg lettere sagt enn gjort. Vi følger deres reise inn i skogen, der alle karakterene snubler over hverandre og der historiene vikler seg sammen. Går det bra til slutt? Det finner vi ut av i april 2015.

 *

TANGOAFTEN

Ttrafo ble forspurt om å hjelpe Tynset Blandetkor med sin vårforestilling «Tango». Ideen var å bruke foajeen på nye NØVGS til en korkonsert iblandet teater og dans. Vi fikk med oss dyktige Stine Moen som koreograf og lagde en fortellende historie som ble fortalt gjennom korsang, bevegelser, dans og teater. Det ble en flott opplevelse i et mektig rom, med fantastisk musikk, et flott kor og unge, flinke dansere/skuespillere i Karoline M Knutsen, Bendik Qvam og Bintou Sesay.

 *

NORDENVINDEN

I forestillingen «Nordenvinden» møter vi den syke og aldrende Bjørnstjerne. Han sitter i sitt værelse i Paris, mens han leser gjennom sine egne tekster og brev. Minnene blir levendegjort rett foran hans egne øyne. Han minnes barndommen på Kvikne, kjærlighetsaffærer og reiser. Forestillingen er basert på Bjørnsons egne tekster og brev.

Medvirkende er Knut Stiklestad, Helge Støen, Tore Grue, Gaute Fossum, Vebjørn Nymoen, Anne Laila Fossum og Kvikne Songlag. Pianist er Nikoline Svergja.

Forestillingen er skrevet av Siri Beate Fossum og settes opp av ttrafo – teater i fjellregionen, i samarbeid med Kvikne utvikling.

 *

LITT RAMP! Men slettes ikke slem…

I november reiser Ttrafo på turné i Fjellregionen!

4 fortellere gjør fortellerforestillingen LITT RAMP! – en hyllest til små og store rampeunger!

Stykket passer for barn fra 5 år og oppover og varer i ca. 40 minutter.

Turnéplan:

Vingelen, Tolga: 15. november

Tynset: 16. november

Øvre, Rendalen: 18. november

Alvdal: 19. november

Folldal: 20. november

Os: 21. november

Billetter selges i døren på hvert spillested.

*

SNIPP, SNAPP, SNUTE…på en pute

Snipp, snapp, snute…på en pute er et samarbeid mellom Ttrafo og Tynset Bibliotek. Arrangementet er tuftet på ønsket om å formidle fortellinger til de aller minste (og de litt eldre) ungene, og foregår utvalgte lørdager gjennom året.

Passer for barn fra 3 år og varer i ca. 20 minutter. Alle publikummere oppfordres til å ta med sin egen favorittfortellerpute til å sitte på:)

Følg med på hjemmesiden vår for datoer for fortellerstundene.

*

DEI UROLEGE AV HJARTE

Olsokspelet i Tylldalen inviterer til spel, konserter og Olsokstemning siste helgen i juli! Se www.tylldalspelet.no.

Ttrafo står for regi dette året.

Forestillingen spilles fra 26. – 28. juli kl. 19.00 på Tylldalen Bygdetun.

*

MORD PÅ CAFÉ NOIR

Stedet er Café Noir; en bule fra 50-tallets skyggeside. Vi møter detektiv Rick Archer, som uforvarende snubler inn i en mordgåte: eieren av Café Noir er drept og blant stedets gjester og ansatte finnes det få tegn til fortvilelse eller sorg. Mens detektiven forsøker å kaste lys over saken, blir enda to personer drept. Men hvilken av kaféens hemmelighetsfulle karakterer er også en morder?

Forestillingen går i regi av Ttrafo, og spilles på Savalen  Fjellhotell påsken 2013.

*

VI HAR DEN ÆRE – TORBJØRN EGNER 100 ÅR

Torbjørn Egner ble født 12.12.1912, og dette vil elever ved Tylldalen skole på Tynset markere med en skikkelig festforestilling! Her får du møte kjente og kjære figurer som Karius og Baktus, Bamsefar i lia, Morten Skogmus, Tante Sofie og kanskje til og med noen av Egners figurer som du ikke har hørt så mye om før… Her blir det sang og dans og masse spilleglede!

Ttrafo står for manus, sant deler av regi og scenografi, i samarbeid med Tylldalen skole.

*

BAK LENGSTE MIL

Olsokspelet i Tylldalen arrangeres for 35. gang, og inviterer til spel, moro og Olsokstemning siste helgen i juli! Se www.tylldalspelet.no.

Ttrafo står for regi og teknisk dette året.

Forestillingen spilles fra 27. – 29. juli kl. 19.00 på Tylldalen Bygdetun.

*

GRUVA

Vårens store teateropplevelse i Fjellregionen! Det nyskrevne musikkspillet om Røstvangen gruver – «Nordens Clondyke» – blir en moderne og storslagen forestilling om et av regionens gruvesamfunns vekst og fall.

Manus er skrevet av Rolf Norsen og musikken er ved Glenn Erik Haugland.

Forestillingen spilles fra 30. mars til 6. april 2012 (påskeuken).

*

FRAMTIDEN ER AVLYST

Ttrafo har sesongen 2011/2012 regiansvar for TBUTs årlige produksjon. I tillegg stiller teatret med assistanse i form av lys- og lydteknisk kompetanse, samt scenografiveiledning.

Litt om forestillingen:

Harald er 15 år og har en mormor som ligger på sykehuset. En dag får han en lottokupong av mormor – og ender opp med å vinne over 1 million kroner! Så er spørsmålet: Hva skal han bruke pengene på? Vi følger Harald mens han prøver å finne ut av hva han skal gjøre med lottopengene – og framtiden…

Forestillingen spilles lørdag 28. april 2012.

*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s