En dør lukkes. En ny åpnes.

Kruttrøyken har lagt seg, salen og setene er tømt for konfetti, og Fyrverkerimakerens datter kan legges i suksessbunken. For en fantastisk forestilling det ble. Vi har fått så mange godord fra de som kom og så. Noen sa til og med at det var det beste de hadde sett i Storsalen på kulturhuset noen gang. Det varmer!

Men i denne bransjen kan man ikke hvile på lauvbæra. Kort tid etter gir man seg i kast med neste prosjekt. Når en dør lukkes, åpnes en ny. Og for tur står Kortspillfestivalen.

kortspillplakat16

For tredje år på rad arrangerer ttrafo Kortspill. En teaterfestival der man i løpet av fire timer kan oppleve et titalls korte scenekunstforestillinger i alle mulige slags sjangre. Lørdag 25 juni får vi blant annet besøk av Opera Di Setra som viser en kortvisning av sommerens forestilling Sommer i Tyrol. Vi får sett figurteateret Katta og andre strofer fra Teater Fusentast. Det blir improscene gjennom hele dagen av Tynset barne og ungdomsteater, og Yngvill Sandnes og Siri Stiklestad Opli kommer med sin forteller/billedkunst-forestilling. Hele 12 innslag fyller huset fra rom til rom denne lørdagen. Besøk www.kortspillfestivalen.no for fullt program.

Billetter kjøpes i kafeen, og gir deg full tilgang til alle forestillinger hele dagen.

I programmet er det noe for alle aldre, så her kan hele slekta finne noe som passer for seg.

Det vil også være ulike aktiviteter som foregår i Nystua i løpet av dagen. I samme slengen kan du jo få med deg den spektakulære Pushwagner-utstillingen som er utstilt i Galleri Elgen.

Vi ønsker velkommen til Kortspill 2016!

 

 

En kommentar om “En dør lukkes. En ny åpnes.

  1. Jeg kan kun sige at jeg har gode erfaringer med alt hva jeg har opp-levet fra TTRAFO`s kanter og ser frem til end en kortspillfestival, gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s