8 dager til premiere!

Fyrverkerimakerens datter nærmer seg premieredato og teateret går inn i sin siste uke med prøver. Det begynner å se bra ut. Kostymene er fargerike og fantastiske, scenografien er flott, skuespillerne er flinke og pyroen er på plass. Dette blir en fest av en teaterforestilling.

Det klassiske folkeeventyret om jenta som drømmer om å bli en ekte fyrverkerimaker bygger på alle tingene som hører med i et eventyr. Et mål – tre prøvelser og til slutt (forhåpentligvis) seier. Philip Pullman fikk Litteraturprisen for Astrid Lindgrens minne for forestillingen, og hovedpersonen Lila kan minne om en blanding mellom Pippi og Ronja Røverdatter. Ei fyrrig jente som vet hva hun vil, og som legger ut på en farefull ferd i gjennom jungelen og til flammeguden Razvanis grotte.

I forestillingen får vi bl.a. se den grusomme keiserinnen med sitt hoff av unge piker, en hvit snakkende elefant, en gjeng ikke fullt så intelligente pirater, Smaragdsjøgudinnen, Flammeguden og mye mye mer.

Forestillingen passer for alle i alderen 6-106 år. Billetter kjøpes via link på www.tynset.kommune.no eller på kulturkafeen (62 48 52 03)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s