Kortspillfestivalen 2015 – 2 & 3 mai

Klar for litt teatertapas?

Kortspillfestivalen er en scenekunstfestival for forestillinger på under 10 minutter.

Vi tror at vi gjennom kortteaterformen kan gjøre teateret mer tilgjengelig for flere; både utøvende og publikummere. Det blir som små smakebiter scenekunst; for å vekke appetitten! Rett og slett litt teatertapas!

Festivalen er åpen for alle – teatergrupper, enkeltpersoner, organisasjoner – profesjonelle som amatører. Fellesnevner er spilleglede!

Spilletid er fra 12-16 lørdag. Hver forestilling spilles da fra 2-4 ganger.

Den første kortspillfestivalen ble arrangert i mai 2014, med stor suksess. Mange innslag var med, både lokale og utenfra regionen. Lørdag var spilledag og søndag var kursdag. Denne formen holder vi på, når kortspillfestivalen arrangeres for andre gang 2-3 mai 2015.

Lørdag er kulturhuset åpent for alle som vil komme og se. Fra 10-15 små teaterforestillinger vil spilles i ulike saler og rom i huset. I tillegg vil det være aktiviteter rundt om kring som setter kreativiteten og fantasien i sving.

Søndag blir det kurs for alle som vil, både i og utenfor teatermiljøene. Forløpig har vi to kurs klare, teaterimpro og teatersminkekurs. Påmeldingsinfo kommer i løpet av mars måned.

Festivalen i 2014 fikk vist bredden i scenekunstmiljøet i fjellregionen. Det gror overalt, og vi er så stolte over å kunne tilby en anledning der man kan vannes litt og vokse seg større og sterkere. Og i disse sentraliseringstider er det ekstra viktig å vise at vi står på egne ben og er aktive i vårt lokalmiljø!

Vi ses i mai 2015!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s